9a Fira de cervesa artesana

de L’Hospitalet

18 al 21 d’abril 2024

Música

Dijous 18

20h30-22h Pol Orobitg

TOT O ZERO és el concepte que titula el nou treball de Pol Orobitg Bernades.

El “Tot”, entès com l’amor, la mort, el temps, la cerca d’un sentit, … en definitiva, els temes atemporals i universals sobre els que l’art i la humanitat sempre han donat voltes.

Però, a la vegada, s’aborden jugant amb l’absurd, amb la ironia, inclús a vegades des d’un cert nihilisme. És a dir, des del “Res”, el “Zero”.

En el seu contrast i en la seva complementarietat es desenvolupen les melodies i el ritmes del CD.

instagram

Divendres 19

13-15h DJ Konguito

Dani Kongo os propone un viaje por los mejores ritmos afro del planeta, desde New York a Kingston, de Rio de Janeiro a Cali, de Lagos a New Orleans. Dándose la mano estilos como el funk, reggae, soul, boogaloo, salsa, afro, samba o cumbia.

17-20h MIKI MAD

Miki Mad és un artista que porta temps en l'escena per les seves produccions úniques i la seva delicadesa com a DJ. És originari de Montevideo, Uruguai, i compta amb un impressionant ventall de produccions de qualitat. La seva música fusiona intel·ligentment moltes influències amb una forta presència. Abarca els subgèneres Indie Dance, house, disco i techno. Pots trobar els llançaments de Miki Mad en segells com Motek, amb seu a Detroit, 69 Street, amb seu a Londres, PP Music, Rezongar, Radiate, A Rec, Surbeats Records i molts altres segells underground. Com a remixer, ja ha treballat juntament amb artistes com Manuel De La Mare, Pleasurekraft, Oliver Moldan, Todd Terry. La seva remescla de - New Order - Crystal i el seu últim Edit del track Somebody’s Watching Me de Rockwell tenen infinitat de descàrregues.

bandcamp - instagram

20h30-22h MonoGordo

El grup va néixer el 2018 sota el nom de "Rusty Strings and the beardy beat" amb l'objectiu de fer versions de rock i heavy clàssic amb una actitud més dura i robusta.

El 2022, ens vam canviar el nom a MONOGORDO i vam començar a presentar temes de composició pròpia. Tot i que no tenim la millor tècnica, busquem la combinació exacta de volum, distorsió i velocitat per obtenir un so propi inconfusible.

bandcamp - instagram

Dissabte 20

13h Carmen i Maria

Del barri a la ciutat i de la ciutat al barri,CarmenyMaríasón un duet que fusionen les seves veus de la mateixa manera amb què s'atreveixen a barrejar la riquesa rítmica flamenca i el pes de la música moderna actual, fent delgroovei delsoniqueteels pilars del seu discurs musical. Sense pretendre-ho, es van donar a conèixer a través d'una sèrie de vídeos en acústic per xarxes que aviat van rebre afalacs d'artistes comAlba Molina, Josemi Carmona, Alain Pérez o La Plazuela, així com del públic en general, que ràpidament va reconèixer el talent i l'originalitat d'aquaest combo que ja ha defensat la seva proposta en acústic en llocs emblemàtics com elCafè Berlín de MadridoEsClaustre a Maó, i que es va estrenar amb banda davant de 500 personesel passat 2 de febrer a l'Apolode Barcelonaamb gent de la talla deDavidBaooBenjiHabichuelaentre els seus músics titulars.CarmenyMaríacaminen de la mà cap al que serà el seu disc de debut i un bon grapat de singles d'avançament on reivindicar la seva germandat creativa i el seu divers imaginari sonor.

instagram

17h-19h30 DJ Dave (UK)

ex-resident del Zelig en el Raval i del Redrum en el Poble Sec, punxará funk d’ara i d’abans.

20-22h Joan Queralt and the Seasicks

En un audaç salt cap al desconegut, Joan Queralt & The Seasicks llancen el seu cinquè disc d'estudi: "The Tales of AI Bizarre Metaverse Club”.

Aquest àlbum, compost per 8 cançons, marca un retorn als processos orgànics i analògics de composició i gravació característics de les bandes de rock dels 90's, distanciant-se de les pràctiques predominants en l'era digital actual.

A través d'aquesta obra, la banda catalana entra en una profunda reflexió sobre l'essència de la creativitat i la complexitat de la condició humana, en un món on la intel·ligència artificial lluita per capturar la nostra essència. Ens recorden que la veritable bellesa radica en les nostres imperfeccions.

instagram

Diumenge 21

13h Mirla Riomar

Mirla nace en Salvador de Bahia (Brasil), en una comunidad marcada por las tradiciones ancestrales africanas, donde aprende, desde muy pequeña, a comunicarse a través de la danza y la percusión; elementos fundamentales en la formación de su identidad. A los 12 años forma parte de su primer proyecto musical y descubre la pasión por el canto. A partir de este momento empieza a formar parte de diferentes agrupaciones musicales, y actúa en el prestigioso Teatro Castro Alves, con el grupo Aruanda. Durante su trayectoria, ha compartido escenarios con algunos de los músicos más representativos de la música afrobrasilera, como Leitieres Leite y Margareth Menezes, entre otros. El año 2016 llega y se instala en Barcelona donde, conjuntamente con Marcel Vallès, funda y lidera el grupo Ganzà, y posteriormente decide lanzar su propio proyecto. Ha actuado en diferentes festivales y salas por Europa, entre las cuales destacan elJazzing Festival, TenSamba,Suoni Mobili,LPA Summer Groove (Gran Canaria), Dublin's Five Lamps Arts Festival, Esperanzah, Día de Brasil Festival, Festival de Pedralbes, Jardins Teatre Nacional de Catalunya, Tortosa Jazz Festival, Sala Montjuic, Caixaforum, etc, i salas como el Jamboree, Palo Alto Market, Harlem, Cafe Milano, Keyboard Jazz and Jazz & Blues Mandarín Continental. También actuó en la Embajada de Brasil en España durante el acto de celebración del 200 aniversario de independencia del pais.

instagram


17h-21h Salvadiscos presenta :: JordiO

JordiOésun dels creadors deSalvadiscos, una associació cultural, una botiga de discos, i molt més, com un col·lectiu de Djs que es mouen per clubs i diversos espais d'oci, on amenitzen vetllades a Barcelona.

Antic Dj resident de Lasal (Arenys), Buda Bar Bcn, Club 13 i Curtis,ha freqüentat hotels com Omm, Le Meridien, Majestico Casanova. Restaurants del Grup Tragaluz, Bestial, Pez Playa, Sotavento i Shoko. També fou programador de Lasal Beach Club on va alimentar la seva valuosa agenda de Djs i contactes.


Funk, Soul, Jazz, Downtempo, HipHop, Dub, Reggae, Disco, House i tots els camins al voltant de la música negra amb Groove. Perquè Salvadiscos DJs som Back in the Days Djs, amants del vinil i de la bona música.


Instagram

En col.laboració amb

Patrocinadors

Una organització de

Col.laboració

Per poder millorar els nostres serveis utilitzem galetes, fetes amb llevat de cervesa belga, pròpies i de tercers. 

Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la utilització. més informació

OK