Hope2-Cervesa

Cervesa desde Sant S'Adurni

Neix a Barcelona l'any 2011 amb la il·lusió, l'esperança i la convicció de crear cerveses artesanes d'alta qualitat i innovadores. Treballant amb aquesta finalitat amb el màxim rigor professional, cuidant totes les fases del procés productiu amb l'afecte, la passió i el respecte pel producte.

DupontH

La Llegenda de Dupont

La Brasserie Dupont va néixer el 1950 a Bèlgica, el bressol de la cervesa a Europa i al món. Són els creadors de la Saison, una cervesa que ha calat fort arreu del món. Amb una història llarga i exitosa, els belgues arriben a la Fira de l'Hospitalet com a patrocinadors oficials, i presentaran la seva nova creació... la Hirond'Ale.

LogoTraficants(1)

Els traficants de La Calavera

La Calavera neix l'any 2012, amb la seva introducció dintre de la cooperativa de treball associat Riembau que comparteix amb el restaurant La Barricona, amb qui manté un projecte en comú gastronòmic-cerveser. Produeixen cervesa artesana. Lluny de la indústria. A prop dels llúpols. I de les maltes. I dels seus sabors i de les seves aromes.

AlmogaverJPG

La democràcia cervesera

El projecte neix a Itàlia, on es creuen les vides dels creadors d'aquesta cerveseria. Com si fossin el Equipo A de la cervesa artesana, es posen a produir compromesos amb la qualitat i el producte.
Com ells diuen: que no t'imposin la cervesa industrial de sempre!! 🙂

Roses Llobregat

Les Roses les posen ells

Els amics de Roses del Llobregat també seran presents a la 5a Fira de Cervesa Artesana de l'Hospitalet. Ens portaran la seva proposta cervesera variada amb una English Special Bitter, una American IPA i una Witbier.
Com veieu, tota una digna proposta per tots els gustos.

mikkeller

Dinamarca a Barcelona

Mikkeller és un dels noms a la història recent de la cervesa artesana que més fama ha obtingut. I merescuda.
Els danesos tenen una llarga llista de cerveses que produeixen arreu del món, arribant a més de 900 receptes. En portaran algunes a la nostra fira. Vindreu a tastar-les?

Quer

El Berguedà fa bona cervesa

Potser algú es pensa que només es fa cervesa prop de les grans ciutats, però aquests nois de Quer ens demostren que no és així.
La Mar i l'Agust van començar aquesta iniciativa i ens han portat cerveses realment competitives a un nivell professional. Ens complau tenir-los entre els participants a la fira.

Brunehaut-logo

Brasserie Brunehaut

Els belgues Brunehaut s'han destacat per l'elaboració de cervesa biològica i sense gluten tot conservant una qualitat extraordinària.
Molt presents a Barcelona, també els acollirem a la fira de l'Hospitalet. Així que si tens problemes amb el gluten... ja no tens excusa, tenim una bona cervesa per a tu!!

BarnaBrew

La cervesa belga catalana

Barna-Brew es un projecte nascut a Bèlgica, de mans d'un català i un belga. Van decidir venir a Barcelona a fer la seva cervesa a partir de el que van aprendre al país de Tintín.
Són una gent molt maca i els seus esforços per portar la bona cervesa a Catalunya seran recompensats.

wylie

Desde la platja de Sitges

A Sitges hi trobem de tot, i una de les coses més interessants darrerament són aquests nois de Wylie, que fan cervesa artesana i semblen tenir una forta influència anglosaxona.
Nosaltres no els coneixíem a fons, i ara estem molt contents que estiguin presents en la fira de l'Hospitalet.

logo_sureda

Cervesa del Baix Montseny

El Montseny no només es un paratge preciós i una muntanya única, també es fa bona cervesa gràcies als nois de la Sureda.
Amb arrels a l'Hospitalet, estem encantats de la participació d'aquests cervesers.

stone-brewing

Estil americà a la fira

Els nois de Crusat ens porten aromes i estil americà amb representació dels californians Stone Brewing.
Tenim una forta representació internacional gràcies a aquesta aportació, estem encantats amb la varietat!!